Allegria

Blagovna znamka Allegria vas na slovenskem modnem trgu razveseljuje s čevlji že več kot 30 let.

Z našim sloganom “Your multibrand store” želimo poudariti to, da je naša moda namenjena ženskam, ki si želijo biti drugačne, ekstravagantne in drzne, in ki želijo na enem mestu kupiti celoten “styling” različnih blagovnih znamk.


Allegria zastopa žensko obutev svetovno znanih proizvajalcev, prav tako pa vam ponuja modno obutev različnih znamk po dostopnih cenah. V bogato založenih trgovinah in na spletu vam ponuja urbano žensko modo skrbno izbranih materialov in modelov po zadnjih modnih trendih.

Pri nas dobite le najkakovostnejše artikle obutvene industrije, držimo široko paleto čevljev iz naravnega usnja proizvedenih v Italiji, veliko modelov iz eko usnja pa ima tudi notranji usnjen vložek, za vaše popolno udobje.

V zadnjih 10 leetih pa Vam Allegria ne nudi samo čevljev, veliko pozornost sedaj posvečamo ženskim modnim oblačilom. Za ženske, ki želite biti popolne in urejene vsak dan v tednu, vam ponujamo urbano modo oblačil zadnjih trendov. Allegria zastopa oblačila različnih znanih in nekoliko manj znanih trendnih blagovnih znamk. Skrbimo, da so naši kosi oblačil kakovostni po izdelavi in materialih in da imate dame veliko izbire različnih artiklov za lažje kombiniranje.

Znamke s katerimi sodelujemo in jih lahko vidite na naših policah so: Sugarbird, Imperial fashion, L’estrosa, Steve Madden, Gioseppo, Juicy Couture, Calvin Klein, Dh fashion in druge.
Prav tako smo ustvarili svojo lastno znamko Amalfi, ki ponuja oblačila in modne dodatke. Znamka Amalfi je nastala po dolgih letih izkušenj in je bila stkana iz povpraševanja naših strank. Skrbno izbrani materiali, kroji in detalji, katerim se posveča naš Allegria team. Vsi kosi so prizvedeni v Italiji, natančneje v Firenzah. Ker smo želeli, da je za znamka dostopna vsem urejenim in modnih ženskam smo poskrbeli tudi za zelo sprejemljive cene.
Prijazne prodajalke in stilisti na naših lokacijah vam bodo pomagali izbrati vaš celoten styling.

Nismo pozabili tudi na nabolj pomemben ženski modni dodatek, torbice. Naša prednost je prav ta, da pri nas najdete vse na enem mestu, posvetimo se Vam dokler ne izberete vaše celote.

Pestra ponudba torbic in ostalih dodatkov je na voljo v naših poslovalnicah in tudi na spletu. Ponujamo Vam jih v naravnem in umetnem usnju različnih znamk in cenovnih razredov.


Blagovni znamki Allegria že vrsto let zaupajo številne ženske, tako na spletu kot v poslovalnicah. Na našem FB profilu imamo že nekaj več kot 42.000 sledilcev, prav tako smo zelo aktivni na na instagram profile, z več kot 13.000 sledilci.
Odslej lahko naše modne zgodbe in nove ideje za styling preberete tudi v našem modnem blogu na naši spletni strani.
Bodite urejene in v koraku z modnimi trendi tudi Ve in se prepustite ekipi naših modnih strokovnjakov.
Samo za Vas smo tako pripravili popolnoma prenovljeno spletno trgovino z novimi video vsebinami, veliko idejami za vaše stylinge, novimi možnostimi nakupovanja in z razširjeno spletno ponudbo.

Najdete jo na: www.allegria-shoes.com